מסעדת הבוקרים
..הסיפור שלנו
חורף 1989, עוד שבוע עבודה ארוך ומפרך בשטחי המרעה הנרחבים של רמת הגולן הסתיים הבוקרים שבים עם עדרי הבקר הביתה, לקיבוץ מרום גולן. הסוסים חוזרים לאורווה והבוקרים מתיישבים יחד סביב המדורה, צולים סטיקים עסיסיים ומקנחים בבירה טובה .הארוחה הפכה למסורת קבועה ובוקרים נוספים הצטרפו למדורה. ריח הבשר על הגריל, קולות הצחוק והשמחה והאווירה הייחודית משכו תושבים ואורחים לחגיגה. עד מהרה התפשטה השמועה ועוד אנשים רצו לקחת חלק בחוויה .המדורה הפכה למטבח, המחצלות הפכו למסעדה, אבל האוכל המצוין, אווירת המרחבים והשמחה באכילה עם חברים נשארו כפי שהם עד היום
בדיוק כמו אז, גם היום מתבססת מסעדת הבוקרים על חומרי גלם מקומיים ואיכותיים. החל ממנות הבשרים הנפלאות שמקורן בבשר המגיע מעדרי הבקר האיכותיים של צפון רמת הגולן ומעושן ומיושן במקום, דרך המטעים, גידולי השדה והתוצרים הייחודיים ועד הקינוחים המפתיעים בסגנון מקומי. לצד המנות מוגשים כמובן בירות ויינות מקומיים המיוצרים ביקבים ובמבשלות בגולן. מהמסעדה נשקפת חוות הסוסים והר בנטל שנשאר מרהיב כשהיה.
כך שהכל מוכן לקראתכם -
אתם מוזמנים להיכנס בדהרה!